A Touch for Health (TfH) a kineziológia "egyszeregye", az alap melyet dr. John F. Thie dolgozott ki. A módszer egyszerű technikái hatásosan enyhítik vagy meg is szüntetik a fájdalmat a testben és javítják a közérzetet. Energiakiegyenlítéssel oldja a testben lévő blokkokat és aktivizálja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.


A módszer a több ezer éves, keleti gyógymódok és nyugati medicina szintézise. Használja a meridiánrenszert, akupunktúra pontokat, a neurolymphatikus reflexrendszert (nyirokrendszer), a vérkeringés reflexpontjait, a kiropraktika és táplálkozástudomány ismereteit. A test 14 fő izma (+ a 28 mellékizom) összhangban áll a 12+2 fő meridiánnal. Minden izom egy adott reflexzónához van hozzárendelve. A megfelelő reflexpontok masszírozásával, tapintással, finom érintéssel és simogatással szabályozni lehet a szervek vérellátását,a       nyirokkeringést és korrigálni az energetikai kiegyensúlyozatlanságot.

A TfH lapvető dolgokat tanít a testünkben lezajló energetikai folyamatokról és arról, hogyan tudjuk ezeket támogatni hogy, energiánk minden élethelyzetben szabadon áramoljon.

 

Vízióm és Misszióm

"Célom, hogy minél több emberben kiváltsam, inspiráljam a belső változást, azáltal hogy átadom a kineziológia egyszerű eszközeit és technikáit, hogy felfedezzék a tudatosságot, kiegyensúlyozottságot és világosságot.“

 

 

Árak

Az első alkalom:         8990 Ft / 90 perc

Többi alkalom:            7990 Ft / 60 perc

 

Munkaidő

Hétfőtől péntekig: 7 - 19 óráig

szombaton:   9 - 14 óráig 

 

* A szombati nap főleg a vidékről érkező kliensek számára van fenntartva arra az esetre, ha hétköznap a munkájuk és a távolság miatt nem tudnak eljönni a megadott munkaidőn belül.

 

Hogyan tud bejelentkezni nálam személyes konzultációra / oldásra?


 

 Egyéni oldások formájában tudok segíteni Önnek, életszemlélete megújításában, képességei felismerésében, és személyiségének fejlődésében.

Személyes konzultációra időpont egyeztetése ügyében az alábbi telefonszámomon tud elérni és bejelentkezni:

 

Matok Eleonora

Kineziológus-terapeuta

 

Telefon: 06-20-299-8689

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.