A Stress Release, a kineziológiai ágak közül, mindenki számára az egyik legkézzelfoghatóbb módszer. Igen egyszerű és közben nagyon mélyreható. A Stress Release a jó közérzet kineziológiája, a stressz lebontására, leépítésére irányul. Dr. Wayne Topping, amerikai kineziológus a rendszer megalkotója és kidolgozója, mely később a Wellness Kineziológia nevet kapta.

A módszer alkalmazza a már hagyományosnak mondható kineziológiai stresszkezelések legjavát, és az izomtesztelés is szintén a részét képzi. Technikái megtanítanak, hogyan kezelhetjük a mindennapi stresszhelyzeteket. Segítségével elkerülhetjük a kiégettséget és a halogatást. Rávilágít melyek számunkra az energiát adó ételek, melyek csökkentik energia szintünket, és melyekre vagyunk érzékenyek vagy allergiásak. Rámutat arra is, hogy mozgási, étkezési vagy életvezetési szokásaink megfelelőek-e számunkra, és arra is, ha mást kellene választanunk annak érdekében, hogy megtartsuk a jó közérzetünket és egészségünket. A módszer nagy hangsúlyt fektet a stresszt befolyásoló tényezőkre, korlátozó hitrendszereinkre és a változás szükségességére. Segít életünk céljait elérni és szervezetté válni.

 

 A Wellness Kineziológia segít megszerezni a megfelelő hozzáállást mellyel stresszállóvá tehetjük életünket. Használatával megbirkózhatunk félelmeinkkel, kiterjeszthetjük tudatosságunkat és elérhetjük maximális teljesítőképességünket!

 

"Ha ma csökkentjük a stresszt, megelőzhetjük a holnap betegségeit"

(Wayne Topping)

 

 

Vízióm és Misszióm

"Célom, hogy minél több emberben kiváltsam, inspiráljam a belső változást, azáltal hogy átadom a kineziológia egyszerű eszközeit és technikáit, hogy felfedezzék a tudatosságot, kiegyensúlyozottságot és világosságot.“

 

 

Árak

Az első alkalom:         8990 Ft / 90 perc

Többi alkalom:            7990 Ft / 60 perc

 

Munkaidő

Hétfőtől péntekig: 7 - 19 óráig

szombaton:   9 - 14 óráig 

 

* A szombati nap főleg a vidékről érkező kliensek számára van fenntartva arra az esetre, ha hétköznap a munkájuk és a távolság miatt nem tudnak eljönni a megadott munkaidőn belül.

 

Hogyan tud bejelentkezni nálam személyes konzultációra / oldásra?


 

 Egyéni oldások formájában tudok segíteni Önnek, életszemlélete megújításában, képességei felismerésében, és személyiségének fejlődésében.

Személyes konzultációra időpont egyeztetése ügyében az alábbi telefonszámomon tud elérni és bejelentkezni:

 

Matok Eleonora

Kineziológus-terapeuta

 

Telefon: 06-20-299-8689

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.