A mozgás a tanulás kapuja!
/Paul E. Dennison/


A Brain Gym (Agytorna) a mozgás és tanulás kapcsolatának tudománya, mozgás alapú pedagógiai program mely 26 gyakorlatból áll. Alapfilozófiája, visszatérni az ősi mozgásmintákhoz melyek aktivizálják életenergiánkat, és elő tudják hozni a rejtett tanulási képességeinket. A mozgás fokozza a memóriát, percepciót, figyelmet, döntéshozást és a nyelvtanulási képesség 90%-al nő, ha mozgással van kombinálva.


A BG gyakorlatai aktivizáló hatásúak, vidámak, egyszerűek és könnyen elvégezhetők. Azokat a fizikai készségeket fejleszti melyek a tanulási folyamatban részt vesznek. Szinkronba hozza a két szemet, két fület, az agyféltekéket, és a test két oldalát, a (látás/hallás/gondolkodás/mozgás koordinációja). Nyitottá tesz a tanulásra saját ritmusunknak megfelelően, segít megismerni saját képességeinket és fejleszteni azokat.


Megtanítja a diákokat a fizikai készségekre, melyek elméleti tanulmányaikhoz szükségesek így megalapozva későbbi tanulmányaikat és felnőttkorukat. A módszer bármilyen korú embereknek ajánlott, akik tanulási képességeiket kívánják fejleszteni, beleértve a viselkedési és tanulási nehézségekkel küszködőket is.

 

Vízióm és Misszióm

 "Célom, hogy minél több emberben kiváltsam, inspiráljam a belső változást, azáltal hogy átadom a kineziológia egyszerű eszközeit és technikáit, hogy felfedezzék a tudatosságot, kiegyensúlyozottságot és világosságot.“

 

Árak

 Az első alkalom:         8990 Ft / 90 perc

 Többi alkalom:            7990 Ft / 60 perc 

 

Munkaidő

Hétfőtől péntekig: 7 - 19 óráig

szombaton:   9 - 14 óráig

 

* A szombati nap főleg a vidékről érkező kliensek számára van fenntartva arra az esetre, ha hétköznap a munkájuk és a távolság miatt nem tudnak eljönni a megadott munkaidőn belül.

 

Hogyan tud bejelentkezni nálam személyes konzultációra / oldásra? 


Egyéni oldások formájában tudok segíteni Önnek, életszemlélete megújításában, képességei felismerésében, és személyiségének fejlődésében.

 

Személyes konzultációra időpont egyeztetése ügyében az alábbi telefonszámomon tud elérni és bejelentkezni:

  

Matok Eleonora

Kineziológus-terapeuta

  

Telefon: 06-20-299-8689

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.